Gebruikersnaam

Lid worden?

» Klik hier «

Wachtwoord vergeten?
Vraag hier om een nieuw wachtwoord.

Shoutbox

You must login to post a message.

No messages have been posted.

Welkom

Via deze site ben je snel op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij onze volleybalvereniging.
De actuele standen in de verschillende wedstrijdpoules, wedstrijdschema’s en mogelijk kan jouw wedstrijdverslag met een teamfoto worden weergegeven op deze website.
Hoe is onze vereniging ontstaan, wie speelt in welk team? Allemaal vragen die na een beetje rondklikken worden beantwoord of binnenkort zal worden toegevoegd op de site.
En… vergeet natuurlijk niet even te kijken naar de laatste nieuwtjes! Veel surf- en volleybalfun !!! Als jij jouw verslag wilt sturen naar onze redactie, dan kun je dat doen door
een mail te sturen naar redactie@vvdsvs.nl.

Wordt lid van deze website !!!!

Mis niets!!!

Vanwege privacy redenen worden sommige (nieuws)berichten alleen aan onze leden getoond.
Hiervoor moet je ingelogd zijn op de website

Ben jij lid van de ‘Volleybalvereniging vvDSVS’ en nog geen lid van deze website?

Meldt je hier (alsnog) aan !!!!

...... dan kan je meer en mis je niets.

Verwerkingstijd: 0.08 seconden
195,298 unieke bezoeken